31 ago 2011

Universidad indignada 15M, edición de verano

Buenas,

Por la presente les queremos informar que las asambleas de Gràcia, Dreta de l'Eixample, Sant Martí, Sant Andreu, Les Corts, L'Hospitalet, Guinardó-Can Baró, El Carmel, El Clot, Nou Barris y Sant Antoni hemos unido esfuerzos para crear la Universitat Indignada 15M (UI15M), que nace como un proyecto popular, colectivo, auto-gestionado y gratuito, que tiene como objetivo fomentar la formación critica para poder transformar la sociedad.


Entre los días 1 y 10 se llevara a cabo la edición de verano. Se han programado unas setenta actividades en las calles y plazas de estos barrios y villas. Pueden consultar los principios de la UI15M y el programa de actividades en nuestro blog:
http://universitatindignada15m.wordpress.com

También les queremos informar que mañana día 31 de agosto tendrá lugar en la Plaza Cataluña el acto inaugural, les adjuntamos el cartel, con el siguiente programa:

- 18:00 Presentación de la edición de verano de la UI15M

- 18:15 Charla "Lo más violento es el rescate de Grecia" con Vicenç Navarro, Miren Etxezarreta y Ada Colau.

- 20:00 “Combate poético contra la apatía” con Enric Casasses, David Caño, Blancallum Vidal, Gerard Horta y Francesc Gelonch.

Si tienen alguna duda al respecto pueden contactar con nosotros en el correo universitatindignada.15m@gmail.com y en los móviles:

Grupo de trabajo de la UI15ME
http://universitatindignada15m.wordpress.com/


Versió Catalá:

Universitat Indignada 15M, edició d'estiu

Benvolgudes i benvolguts,
 Us volem informar que les Assemblees de Gràcia, Dreta de l'Eixample, Sant Martí, Sant Andreu, Les Corts, L'Hospitalet, Guinardó-Can Baró, El Carmel, El Clot, Nou Barris i Sant Antoni del moviment 15M hem unificat esforços per crear la Universitat Indignada 15M (UI15M), que neix com un projecte popular, col·lectiu, autogestionat i gratuït, que té com a objectiu fomentar la formació crítica per poder transformar la societat.

Entre els dies 1 i 10 es desenvoluparà l'edició d'estiu, s’han programat tot un seguit d’activitats i xerrades a les places i carrers d’aquestes vil·les i barris. Podeu consultar els principis de la UI15M i el programa d’activitats al nostre bloc:

També us volem informar que demà dia 31 d'agost tindrà lloc a la Plaça Catalunya l'acte inaugural, us hi adjuntem el cartell, amb el següent programa:

-        18:00 Presentació de l’edició d’estiu de la UI15M.

-        18:15 Xerrada "El més violent és el rescat de Grècia" amb en Vicenç Navarro, la Miren Etxezarreta i l'Ada Colau.

-        20:00 Combat poètic contra l'apatia amb l’Enric Casasses, el David Caño, la Blancallum Vidal, el Gerard Horta i el Francesc Gelonch.

Si teniu algun dubte al respecte podeu contactar amb nosaltres al correu universitatindignada.15m@gmail.com i als mòbils:

Grup de treball de la UI15ME
http://universitatindignada15m.wordpress.com/